Внимание шофьор

By Huk0 on 8:25

Filed Under: , ,














"Ох, Пепи как си ? Аз тъмко идвам на кафето.След 10 мин съм при теб.Тошко там ли е? Питам за да си сложа червило.А ти как си? ....." И така разговора продължава около 10 минути.През това време съвременната жена шофира до желаната дестинация. Същевременно с управлението на автомобила днешните дами поставят ред аксесоари, гримове, червило, спирала, фон дьо тен, лакира се (за това се изисква голяма концентрация и много години стаж в асоциацията на брюнетките или блондинките), сресва се.Това са неща които тя не е успяла да свърши у дома защото е имала само 2 часа на разположение.













Жените имат проблеми и с паркирането.Това е ярък пример за "различията", които имат мъже и жените в начина на спиране.Самата маневра може да отнеме часове! Въпреки това, което се вижда на картинката пречатлява със своя стил на изпълнение.



















Мъжете от своя страна нямат задръжки в шофирането.Рядкост са тези които спазват някакви ограничения или предимства.Има и такива стил "аз съм доставчика на бира", които имат култова табела на предното стълко "ПЕШО", те са най-лошите по трасето. Спират движението за да доставят желаната напитка във близката кръчма. Ето един ефикасен начин шофьор от мъжки пол да намали и да спазва ограниченията (снимката по-горе). Това със сигурност ще има голям ефект, но има и лоши страна, прекаленото "отнасяне" на водача към пътепоказателя.

0 коментара for this post