Организираната престъпност във България

By Huk0 on 13:35

Filed Under: , ,



Това е Асенчо, живее в панелка до нас.Явно му е дошло в повече.Казах му да не ги смесва и по-полека да надига, всяко нещо си има мярка. Уви остава издъкната на квартала, но момичета го харесват, бил много буен като удари 3-4.На работа не ходи, прави някави сделки та от там има някой лев за бира. Кара сиво БМВ петица, газарче си е.























Това е Петърчо, бияча на Асенчо.Двамата са партньори, но Петърчо е надарен физически, Асенчо е мозъка (поне когато не пие).В детската градина никой не може да им се опъне. Вземат камиончетата на останалите деца, хапят, дерат, бият се, даже и госпожите не могат да ги удържат.Имаше акция от домакинката и директорката, но там ги отърва третия човек в бандата Мартинчо.
















Това е Мартинчо.Обикновено все плаче, но пък владее законите до съвършенство, той е адвоката на групичката. Асенчо и Петърчо много разчитат на него да ги измъква от конфузните ситуации. Много е лабилен психически, все пак има един начин за справяне със ситуацията - близалка!






















Кога ще се намесят НСБОП ?! Кога ще бъде спряна тази нагла и крадяща банда ?! Г-н Първанов? г-н Станишев ? г-н Петков ? Искаме спокойствие и сигурност, моля спрете ги!

0 коментара for this post