Най-идиотските новини за 2007г.

By Huk0 on 10:26

Filed Under: , ,

През 2007 година имаше доста смешни случки, сред които арест за сексуално посегателство над Дядо Коледа, конкурс за най-уродливо куче на света, призоваване на магаре в съда в качеството му на свидетел и забрана на военни радиоуправляеми вибратори.

Броят на идиотщинките е огромен, затова избрахме по една представителна новина за всеки от месеците на изминалата година.

Ще припомним тези шокиращи новини в обратен ред – от най-скорошните събития чак до януари. И за по-лесна смилаемост ще го направим в две части. Следва част първа - от декември до юли:

Декември: Арестуваха американка, опипвала Дядо Коледа

В американския град Денбъри обвиниха жена в сексуален тормоз на Дядо Коледа. Обиденият Дядо Коледа, който работел в местен търговски център, се оплакал в полицията от жена, която му сядала в скута и го опипвала „със сексуални цели“.

Полицията задържа 33-годишната местна жителка Сандрама Леми. Бяха й повдигнати обвинения за сексуален тормоз и нарушаване на обществения ред.

Самата Леми отказа да се признае за виновна и заяви, че това е гнусна лъжа.

Името на обидения Дядо Коледа не се назовава, известно стана само, че е на 65 години.

По данни на полицията, провокативното поведение на жената го е шокирало и оскърбило и старецът е потресен от този инцидент.

Ноември: Певец помогна на хърватските футболисти да победят с песен за... пениса

Британски певец, който през ноември изпя хърватския химн преди мача „Хърватска – Англия“, обърка думите на песента и изпя „моят пенис – планина“. И с това помогна за победата на хърватите.

Според феновете смешната грешка на певеца Тони Хенри е помогнала на играчите на хърватския отбор да се отпуснат преди мача на стадион Уембли, където Хърватска победи Англия с 3:2.

Химнът е написан на старохърватски език. Строфата, която Хенри обърка, трябваше да звучи като „мила куда си планина“, което значи „знаеш ли, мила, колко обичаме твоите планини“. Но певецът изпя „мила кура си планина“ и се получи „мили куре, ти си планина“ или „мила моя, моят пенис е планина“.

Чувайки тези думи, хърватските играчи се разхилиха, повдигна им се настроението и заради това победиха англичаните.

Октомври: В Хакасия, Сибир, взеха електротехник за един от Ролинг Стоунс

В Хакасия 52-годишният инженер електротехник Нил Смит беше взет за легендарния музикант и беше поканен за жури на местен конкурс за красота. Случаен разговор в хакаска кръчма и некадърен преводач дадоха на Смит да опита вкуса на славата.

Работещият в завод в Абакан Смит една вечер решил да си припомни добрите стари времена.

С помощта на работник кръчмата, който се изявявал като преводач, електротехникът започнал разговор с богатия руски бизнесмени, собственик на кръчмата, за това, как през 70-те години е живял в комуни с приятели, придвижвали са се със стар фургон и са обикаляли по клубовете.

Поради трудности в превода собственикът на кръчмата останал с убеждението, че си говори със знаменит рок музикант от Rolling Stones.

Смит бил поканен за съдия на „неголям конкурс“ и се съгласил, мислейки, че става дума за някакво си мероприятие в местния бар.

Но когато дошъл уреченият ден, той бил взет с лимузина с шофьор, която го отвела в огромната концертна зала на Абакан. Там той бил посрещнат от възторжена тълпа хора и телевизионни камери.

Станало му ясно, че ще е съдия на конкурса за красота „Звездата на Хакасия“ и че го вземат за голяма знаменитост. Смит решил, че ще е доста неудобно да си каже истината в този момент и решил да продължи играта. Той честно отсъдил в конкурса, подарил букет на победителката и дори произнесъл реч.

Септември: Девойка беше свалена от самолет заради прекалено секси вид

В американския град Сан Диего свалиха девойка от самолет заради прекалено секси вид. 23-годишната Кайла Ебърт разказа, че служители на компанията Southwest Airlines са я помолили да слезе от самолета, който летял от Сан Диего за Туксон.

По думите на студентката, са й заявили, че е облечена прекалено провокативно и неподходящо за семейна авиолиния като Southwest Airlines.

„Аз го питах- коя част от облеклото ми изглежда прекалено провокативно- полата или блузата ми? Той просто ми каза: всичко.“, сподели Кайла пред камерите на NBC.

„Почувствах се унизена, всички гледаха към мене и следяха разговора ми със служителя“, допълни тя.

В края на краищата Еберт била върната на борда, но след като се прикрила, а служители на Southwest Airlines й дали одеяло, за да прикрие голите си крака.

По късно студентката се снима за Playboy.

Август: Американка се оплака на полицията, че си купила некачествен кокаин

Полицията на град Рошел в американския щат Джорджия арестува жена, която извикала блюстителите на реда, за да им се оплаче от некачествения кокаин, който си купила.

53-годишната Хуанита Мари Джонс си била купила миналата седмица за 20 долара няколко дози кока от наркодилър. По думите й, тя е разделила белия прах на 3 части и, изшмърквайки едната от тях, разбрала, че кокаинът е некачествен.

Намирайки се видимо под въздействието на наркотика, тя извикала полицията. Когато те дошли, жената ги завела в кухнята си, показала им наркотиците и поискала да арестуват недобросъвестния наркодилър. Тя незабавно била арестувана за притежание на наркотици.

Юли: Суингър (участник в групов секс) беше осъден да плати глоба за разбито сърце

През юли американския съд наказа подсъдимия Герман Блинов да заплати глоба в размер на 4 хиляди 802 долара на жител от Чикаго за това, че е накарал жена му да се влюби в него.

Артур Фридман се е възползвал от малкоизвестния закон на щата, за да даде Блинов под съд. Според закона на САЩ, който е действащ в 8 щата, мъжът или жената са в правото си да подадат иск за морални вреди, нанесени при загуба на любов.

Но Натали Фридман, оказала се в центъра на скандала, заяви, че мъжът й сам я е помолил да прави секс с Блинов и още една жена, за да си „освежат връзката“. Те са се запознали, когато Натали започнала да посещава залата за фитнес, чийто собственик е Блинов.

Безобидният суинг завършил с това, че Натали се влюбила в Герман, което накарало Артур Фридман да подаде иск. Блинов не отрича връзката си с Натали Фридман по време на брака й с Артур, но бил удивен от факта, че го съдят за това.

Юни: Най-уродливото куче на света се казва Елвуд

През юни беше избрано най-уродливото куче на света. Песът Елвуд стана новият притежател за тази титла, след като грозният Сам се спомина.

Животното е смесица от няколко породи и прилича на „извънземно“. Така и наричат Елвуд, който е родом от Ню Джърси – „Йода“ или „извънземният“.

Собственичката на Елвуд Карен Куигли втора поредна година води любимеца си в калифорнийския град Петалум, където в рамките на селскостопанско изложение се провежда конкурс за най-уродливо куче.

Тазгодишният носител на титлата „най-голям урод“ спечели награда от хиляди долари за собственичката си.

Миналата година Елвуд зае второ място на конкурса, а първото беше за „отвратителния изрод“ Арчи.

Май: В Кипър забраниха радиоуправляем вибратор

Използването на радиоуправляем вибратор - британско производство беше забранено през май в Кипър заради заплаха за националната сигурност. Кипърските военни се плашат, че електронните вълни на секс играчката ще създадат смущения на военните радиочестоти на острова.

Представителка на фирмата, производител на вибратора Love Bug 2, който представлява малко устройство с яйцевидна форма потвърди, че той може да се използва в цяла Европа, освен в Кипър.

„Радиусът на действие на дистанционното управление е 6 метра. Ние продължаваме да продаваме вибраторите в Кипър, но с предупреждението, че може да се използва само извън страната“, каза представител на фирмата – производител.

В инструкцията за потребителя така и е записано: „Да не се използва в Кипър“.

Военните отказаха да коментират причините за забраната, но представители на министерството споделиха, че това решение е изключително на военните, които са установили, че електронните вълни на вибратора Love Bug създават смущения във военните честоти.

Април: В американски съд призоваха магаре за свидетел

В САЩ магаре се оказа в центъра на съдебен спор между жители на Далас: Джон Кантрел и Грегъри Шамун.

Спорът се разразил заради обора, който Шамун решил да построи в задния двор на дома си.

По думите на Кантрел, Шамун е домъкнал магаре на име Бъди и малко магаренце - Люси, и ги е настанил в построения обор.

Ищецът зави, че магарето е прекалено шумно и агресивно.

Било решено магарето да бъде заведено в съда в качеството си на свидетел. Бъди бил вкаран в съдебната зала, той се изправил пред съдебните заседатели и кротичко ги гледал. При това се държал съвсем спокойно, а не шумно и агресивно, както посочил в показанията си ищецът.

За щастие, се стигнало до съдебно споразумение. Шамун се съгласил да купи част от двора на Кантрел, а последният оттеглил иска си.

Март: Ученичка победи в конкурс за най-вонящи кецове

13-годишната американка Катрин Так победи през март в конкурс за най-миризливи кецове. Момичето получи не само всеобщо признание, но и спечели 2500 долара.

Вонята, разнасяща се от гуменките й Nike, който не е сваляла от година и половина, накараха съдиите на журито да изпаднат в шок.

Девойката буквално е живяла в кецовете си – играла е футбол с тях, баскетбол и дори е ходила на излет до Голямото Солено Езеро, където влязла с тях във водата. Оттам те допълнително се напоили със специфичен аромат на разлагаща се риба.

Конкурсът е основан през 1975 г. от верига магазини за спортни дрехи заедно с производители на дезодоранти, предпазващи от неприятната миризма на краката.

Във финала на конкурса участваха седем кандидати, които преди това са спечелили регионалните състезания.

Финалистите трябвало да подскочат на място и да се завъртят около себе си, след което да си свалят обувките и да ги дадат на членовете на журито, които оценяват миризмата.

Февруари: Говорещи писоари внушават морал

Амерканският щат Ню Мексико поръча 500 таблетки за писоари, които говорят на посетителите в барове и ресторанти за опасността от шофиране в нетрезво състояние.

„Ей, пич! Пиеш ли?“ - започва да говори женски глас няколко секунди, след като датчикът за движение на таблетката регистрира приближаващ се мъж.

„Време е да си поръчаш такси или да помолиш някой твой трезвен приятел да те закара до вас“ - казва после гласът.

Представителят на Министерството на транспорта С.У Махеш заяви, че мъжете правят три пъти повече нарушения, свързани с управлението на автомобила в състояние на алкохолно опиянение, отколкото жените.

Устройствата, произведени от Ню Йоркската фирма Healthquest Technologies Inc, са изобретени от Ричард Дойч.

Като пилотна програма щатът купи таблетките по 21 долара всяка и безплатно ги разпространи по заведенията.

Таблетките работят на батерии в продължение на три месеца.

Януари: Татуираха... пенис вместо емблемата на любимия отбор на запалянко

Татуировчик от Аржентина беше наказан да заплати тлъста сума заради това, че вместо емблемата на любимия футболен отбор, татуира на гърба на запалянко мъжки полов орган.

В Буенос Айрес тийнейджър отишъл в студио за татуировки и поискал да му направят на гърба татуировка с емблемата на футболния клуб Boca Junior.

Обаче татуировчикът, който се оказал фанатизиран почитател на конкурентен отбор, решил да си направи шега с младия си клиент.

Прибирайки се в дома си, младежът с гордост показал на родителите си новата татуировка и бил безкрайно шокиран, като разбрал истината.

Представител на полицията в града заяви: „Татуировчикът е луд фен на съперниците на Boca Junior - отбора River Plate. Той много се ядосал, когато младежът поискал татуировка на Boca Junior, и вместо нея решил да му татуира член“.

Източник : http://dnes.bg

0 коментара for this post