10 неща, които мъжете мразят в леглото

By Huk0 on 10:20

Filed Under: ,
По време на секс някои жени не правят нищо - те просто лежат и очакват да изпитат удоволствие. Това, дами, е най-ужасното нещо, мъжете просто го ненавиждат.
1. Бъдете активна.Покажете на своя партньор, че и вие го желаете. Ако жената в леглото лежи като труп, у мъжа могат да се появят дори сексуални проблеми.
2. Почти всяка жена би се съгласила, че обожава да бъде целувана. Е, същото е и при мъжете. И те обичат да бъдат целувани, както по лицето, така и по цялото тяло - това просто ги влудява. Така че, ако искате да доставите удоволствие на своя партньор, целувайте го, закачайте се и играйте с него.
3. Някои жени с по-остаряло мислене все още смятат, че мъжът трябва да поеме целия контрол в леглото по време на секс. Това схващане е абсолютно погрешно - жените също трябва да поемат инициативата. Покажете му, че го желаете и искате да правите секс точно сега. Бъдете диктаторка и не се съмнявайте, че той ще бъде доволен и превъзбуден от подобно поведение. Просто мъжете искат да бъдат контролирани понякога.
4. Бъдете много нежни към своя партньор. Жените обичат да имат чувствителни мъже до себе си, но и мъжете искат същото. Представителите на силния пол също имат много чувствителни тела, така че дамите трябва да ги накарат да се чувстват наистина добре. Дами, не бъдете егоистични.
5. Ако искате да получите удоволствие, не забравяйте, че и вие трябва да дарите партньора си със същото. Понякога мъжете мислят, че дамите въобще не се интересуват от техните чувства. Така че, жените не трябва да забравят да задават въпроси като "Харесва ли ти това?", "Какво усещаш?".
Накарайте го да разбере, че вие грижа за това дали се чувства добре и дали му харесва. Силният пол обожават да бъдат обгръщани с внимание.
6. Не обърквайте партньора си. Някои жени не умеят да показват чувставата и емоциите си, а това обърква мъжете и те не могат да усетят дали сексът се харесва на дамата или не.
Просто не срамувайте да изкрещите от удоволствие или да дишате малко по-тежко. Вдигнете малко шум, така че партньорът ви да разбере какво усещате в момента. Освен това по този начин ще осведомите мъжа какво ви харесва най-много и ще го накарате да ви достави още по-голямо удоволствие.
7. Имате усещането, че сескуалният ви живот става все по-скучен? Направете нещо по въпроса - обновете го! Не се страхувайте да изненадате партньора си с интерсни секси дрехи, бельо или играчки. Облечете се предизвикателно, танцувайте пред него - това направо ще го подлуди. Мъжете обожават сексуалните игри и предизвикателното бельо - това ги възбужда ужасно много!
8. Мъжете не харесват ситуации, в които жената не демонстрира никаква инициатива за секс. По-срамежливи или старомодни жени често се страхуват да покажат, че искат да правят секс с даден мъж. Но ако наистина го желаете, просто му го покажете, нека той разбере, че вие сте нормален човек, който знае как да се забавлява и да изказва желанията си.
9. Някои жени приемат ролята на съпруга и домакиня веднага след секс - те започват да се почистват и да оправят чаршафите. Да се държите сякаш сексът е нарушил пространството ви за сън, е напълно грешно. Просто останете до своя партньор, наслаждавайте се и се отпуснете. Мъжете не харесват чисти и подредени жени, които развалят цялата секс атмосфера в леглото.
10. Последното правило е свързано с говоренето по време на секс. Всеки знае, че дамите обичат да бъбрят докато правят секс, но наистина това не е най-подходящото действие в леглото. Мъжете просто не могат да понасят жени,които говорят прекалено много в подобни моменти.
Е, разбира се, ако му говорите мръсни неща или му разказвате какво ще направите с него в леглото - това несъмнено ще разпали въображението му!
В тези десет правила няма нищо сложно за запомняне, а просто дребни съвете за това как можете да направите сексуалния си живот по-добър.

Източник: http://today.actualno.com/

0 коментара for this post